IMG_3151
By: amm watan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 05:19 Email | Share | | Bookmark
MOVEMENT NOTICE

WOULD LIKE TO ANNOUNCE THAT MY OFFICIAL PHOTOBLOG ALREADY MOVE TO A NEW LOCATION. PLEASE FEEL FREE TO VISIT

http://ammwatan.wordpress.com


TQ...


Friday, 26-Dec-2008 08:06 Email | Share | | Bookmark
C.O.M.I.N.G S.O.O.N.

Asri + Maheran = ?

Asri = member office aku
Maheran = bekas tunang asri & sekarang isteri Asri.

SO.. Asri + Maheran = member office aku + isterinya.

hahaha..



Captured By

F@iz@L a.k.a @mm
mail : ammwatan@gmail.com
official : http://ammwatan.fotopages.com
darkside : http://ammwatanmylife.blogspot.com
store : http://www.flickr.com/photos/amm_watan/


Monday, 15-Dec-2008 07:28 Email | Share | | Bookmark
WEDDING - ZILA + FARISH (BERTANDANG)

Kali ni up gambo majlis bertandang ZILA + FARIS kat Puchong. Kredit to bro Takumi AKA Najmi (http://takumieiji84.fotopages.com/) bagi peluang kat aku tag. Pengantin sempoi. Dato' & Datin lagi sempoi. Senang buat keje.














Captured By

F@iz@L a.k.a @mm
mail : ammwatan@gmail.com
official : http://ammwatan.fotopages.com
darkside : http://ammwatanmylife.blogspot.com
store : http://www.flickr.com/photos/amm_watan/


Friday, 5-Dec-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
WEDDING - FAEZAH + HUSBAND

kali ni aku up skit sebagai teaser dulu. credit to saudara azizil sedek (http://azizilsedek.fotopages.com) yg bagi aku join shooting wedding dgn dia. banyak kongsi ilmu. And the lovely couple faezah & pasangan. tapi shoot kali ni aku banyak buat candid. so layan ni dulu k.



Friday, 5-Dec-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark
JAKARTA | BANDUNG - the journey (part III)

OK continue balik..
Kota bandung, sampai je terus lunch.

aku masih teringat lagi perjalanan 3 jam. pening kepala sebab port paling belakang dalam van yg bsor tu.

tapi pemadangan mmg best. sejuk je mata. kat bandung ni suasana lebih kelam kabut. yg pak supirnya pulak bawak van macam racer.. fuhh mencabar btol la.

kalau kat Malaysia tgk kain batik sarong ni, kocik2 je. nah tengok yang ni.

Enjoy mmg enjoy. tapi aku sebenarnya lebih tertumpu kalau2 boleh layan kamera. tapi tempat yg di stop nya kedai2 shopping (bab ni mmg kat ruma lagi aku dah pass kat wife)

sbb dah petang dah + aku pun tak berapa nak betol (pasal pening kepala tak habis lagi), so layan jalan2 je la.

salah satu masjid kat tgh2 kota bandung
then, jalan2 ke satu "jalan" yg famous utk shopping kat kota bandung ni. aku boleh lupa apa namanya. nanti kalu senang aku tanya biniku. banyak deretan kedai kat sini. "pak adam, jalan ni panjang mana?" aku tanya tour guide. "ada dalam 2 km", bisik pak adam si tour guide. "mak ai, mana nak abih ni.", dalam kepala aku.

barangan yg paling banyak jumpa kat sini barangan kulit. tak de brand tapi ori. dari jaket, ke kasut (atas ke bawah), semua kulit...


Continue again


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net